1775783.jpg

Tämä kesä on kulunut ilman lomaa. Kuukauden yhtenäiseen kesälomaan tottuneena ajattelin toukokuussa, että kesäduuni kääntyy bluesin puolelle viimeistään heinäkuussa. No nyt on kesätyötä vielä kaksi viikkoa jäljellä ja duurissa mennään edelleenkin. Ja hämmästyttävintä on, että tämä kesä on ollut yksi elämäni touhukkaimpia. Viikonloppuisin on ehtinyt reissata, rellestää ja harrastaa enemmän kuin koskaan. Joku on valittanut, että kesä on sateinen ja kylmä. Olemme tainneet väistellä pahimmat kuurot kun en ole huomannut erityisiä sateita? Aurinkoa on riittänyt niin pyöräilyyn, melontaan, souteluun, kalastukseen kuin nuotion poltteluunkin

1775775.jpg

Lempihuvini laiskottelu on sekin kuulunut ohjelmaan sopivassa määrin. Työpäivän jälkeen en nimittäin tee mitään muuta kuin laiskottelen. Paitsi tietenkin seuraan niitä huolella valitsemiani kesäsarjoja: "Francon aika" (ma-ti-ke), "Nikolai ja Julie" ja "Rimakauhua ja rakkautta" (to). Viikonlopun (la-su)sarjauusinta "2000 eekkeriä taivasta" päättyy pian - viime jaksossa itkettiin taas ihan niinkuin edelliselläkin kierroksella ;)

1775773.jpg

1775776.jpg

Kuvat: Suomen kartta ravinnollisista ja röyhtäyttävistä ruuista/Suomen Kuvalehti 1931, Pyöräilyohjeet/ Suomen Urheilulehti 1905, Retkeilykuva/ Suomen Moottorilehti 1927?, Hakaniemen autokorjaamo/1927?