Miten se joskus tuntuukin siltä, että mikään ei suju?  Aamu alkaa sillä, että kaksi teekupillista peräkkäin kaatuu pöydälle ja siitähän voi jo riemastua. Ja vaikka on herännyt (aivan liian) aikaisin, myöhästyy silti töistä. Töissä sitten taas on kiirettä, stressiä pukkaa ja saa kulkea vaijeri tiukalla koko päivän.

    Olo tuntuu kerrassaan lihavalta ja turvottaa. Ruoka ei maistu tai sitten se maistuu liiankin hyvin ja ainakin ne vääränlaiset sapuskat. Kahvia kuluu piukkana päivänä luvattoman paljon. Illalla närästää, eikä uni tahdo tulla. Hormonimyrskyt siirtyvät (kai?) pms:sistä esivaihdevuosioireiden puolelle. Muuttuvat ehkä myrskyistä pikku puhureiksi - vai taifuuneiksi?

               

Jotenkin toivoisi, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin hallitsisi paineita, osaisi ottaa rennosti. Usein siihen tarvitaan kuitenkin muiden apua. Mukavaa yhdessäoloa läheisten kanssa ja vähän tätä ja tätä ja tätäkin. Tänksit taas omille ja mukavaa sunnuntaita kaikille muillekin!

                                 

Kuvat: Samarin-mainos/1962, Pika-7-särkylääkemainos/1966, Fenamon Comp-särkylääke/1962, Vita-Ultraform erikoisvalmistemainos/1964, Lepo-tablettimainos/1962, Osmos-laihdutuskylpymainos/1928