1472147.jpg

Helinä heitti kysymysmeemillä. 

1.  Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

Postauksia on tänään 238. Ensimmäiseni kirjoitin lokakuussa 2006. Alkuaikoina kirjoittelin päivittäin, myöhemmin (kesällä 2007) pidin sitten useamman kuukauden täydellisen bloggaustauonkin. Tällä hetkellä hyvältä tahdilta tuntuu tämä noin kolme kirjoitusta kuvineen viikossa.

2.  Miksi aloit kirjoittaa blogia?

Loppuvuodesta 2006 vietin vuorotteluvapaani viimeisiä kuukausia. Loputon, lämmin kesä oli ohi ja sadekausi oli täällä taas. Tuntui, että jotain pitäisi keksiä tuohon harmauteen.  Blogin tekemisestä en tiennyt mitään, vaikka olinkin lueskellut muutamaa kiinnostavaa verkkolehteä.  Monen yrityksen ja erehdyksen kautta Kävelyllä-blogi sai alkunsa.

En ole koskaan ollut mikään erityisen sujuva kirjoittaja ja tuntui pelottavalta laittaa omia hengen tuotteita kaiken kansan nähtäväksi . Ehkä juuri siksi tuntui luontevalta laittaa postauksiin mukaan kuvia ikäänkuin kevennykseksi. Koska  olen aina ollut kiinnostunut vanhoista asioista, halusin kuvien olevan vanhoja. Ja niitähän sitten löytyi aivan omista nurkista!


3.  Millä nettisivuilla käyt?

Päivittäin käyn Vuodatuksen, Extremetrackingin ja yleensä myös Blogilistan sivuilla. Luukussa luen sähköpostit ja ihan hiljattain olen oppinut katsomaan tv-ohjelmat Mtv3:n sivuilta. Blogilistan kautta käyn useammassa kymmenessä suosikkiblogissani (katso listaa sivupalkista). Reittiopas on ahkerassa käytössä, samoin eri karttasivut. Mollin sivuilla ihmettelen työpaikkoja (viime aikojen huvi) ja eri oppilaitoksien sivuilta etsin unelmieni ammattia.

1472145.jpg

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä?

Ei.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä?

Ruotsia ymmärrän ja puhun hyvin (lapseni ovat kaksikielisiä), samoin englantia. Pitkän saksan lukijana osaan saksaa ainakin teoriassa. Ranskaa puhun lukiopohjalta sujuvasti - unissani.

6.  Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?

Ainakin yhdet uutiset päivittäin. Monia suomalaisia sarjoja, joista Sydänjää on tämänhetkinen ykkönen. Harvoin tarjolla oli myös ehdoton. Kymenlaaksosta taitaa tulla myös suosikki. Monia englantilaisia sarjoja, joista kaikki hyvät ovat uusintoja: Rimakauhu (monettakohan kertaa), Toinen alku, Sydän paikallaan. Amerikkalaisista Weeds, ajoittain Lost. Hupisarjoista Ketonen ja Myllyrinne.  Kirppari sunnuntaiaamuisin ja monet höhlätkin sisustusohjelmat. Dokumentteja ja ajankohtaisohjelmiakin usein. Olen tv:n katsojana täsmäkatsoja, tallennan ne mitä haluan katsoa ja katson ne  jos ja kun ehdin ja muistan.

7. Hissi vai portaat?

Tasapuolisesti kumpiakin käytän. Jos on kantamuksia, niin hissiä. Ei fobioita kummankaan suhteen.


8. Onnen- ja epäonnennumerosi?

En usko numeroiden tuovan onnea (tai epäonnea).


9.  Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

Haastan mukaan kolme mukaan haluavaa bloggaajaa :) Nappaa siis tästä!

1472141.jpg

Kuvat: Tulitikkurasioiden etikettejä 60-70-luvuilta.