1671051.jpg1671037.jpg
Hoplaa! Yhtäkkiä on vierähtänyt kuukausi edellisestä kirjoituksesta! Mihin se aika katosikaan? Loppukevään tohinat kaappasivat sen. Lakkiaiset (onnistuivat mainiosti), työpaikan vaihdos (kummallista, kerrassaan kummallista!), pääsykokeet (omat ja muiden) ja muutama muukin asia veivät mennessään. Sitä paitsi - kesä tuli! Tuntuu, että kesällä ajatukset kääntyvät kaikkeen muuhun kuin blogin kirjoittamiseen.

Valon määrä houkuttelee ulos, pihalle, vesille, metsään. Puutarhaakin olen saanut viljellä (hehheh, ystävät hyvät, tarkoitan juuri sitä tämänvuotista lainapuutarhaani...).

Uusi työpaikka ja uudet, pyhät päätökset ovat saaneet minut pyöräilemään töihin joka päivä. Tänään kieltämättä melkein toivoin, että oma autokulta olis odottanut pihalla. Joku sadeviitta pitäis varmaan hankkia?

Yritän nyt päivitellä blogia kuitenkin ahkerammin kuin viime kesänä, jolloin tauko venähti useampaan kuukauteen. Ehkä sadepäivinä?1671487.jpg

Kuvat: E-Myymälän kesäkori-mainos/1966, Silo-uimapuku-mainos/1957, Lahden Palma-mainos/1966 (huomatkaa ihana Lenita oikeassa reunassa!)