855809.jpg

855813.jpgJoitain päiviä sitten hesarissa oli juttua kotimaisen vauvakulttuurin edistäjälehden (no sehän on tietysti VAUVA-lehti) ennustajasta. Vanhemmat voivat kysyä lehden ennustajalta vinkkejä ja neuvoja tyyliin "syntyykö meille tyttö vai poika?". Ihan äkkiä ajateltuna homma vaikuttaa aivan järjettömältä, mutta kun sitä hetken mietiskelee niin mikä ettei. Kautta aikojenhan ihmiset ovat neuvoa viisaammilta kysyneet, miksei sitten tällaisessa maailman mullistavassa tilanteessa kuin lapsen odotus.

Ystävienikin kesken on levinnyt pienimuotoinen ennustajallakäyntibuumi. Ennustaja on kuulemma hyvä ja luotettava ja todella tietää hämmästyttävän paljon asiakkaidensa elämänhistoriasta ja tulevaisuudesta. Olen saanut kuulla pelottavan paikkansa pitäviä asioita ystävieni elämästä.

855811.jpg


Itseäni ei ennustajalla käynti erityisesti kiehdo, vaikka ainahan se olisi mukava kuulla jotain positiivista tulevaisuu-
destaan. Mutta mitäs jos tuo puheliaaksi mainittu ennustaja juuri omalla kohdallani vaikenisikin, ei suostuisi kertomaan mitään?

 Selviäisinköhän tilanteesta tällä kepeydellä, jolla nyt ennustamiseen suhtaudun? Ken tietää... Vielä en ole houkutteluista huolimatta ennustajalle lähtenyt.


855814.jpg
Taitaa toistaiseksi riittää tämä työpaikkani perinne lukea viikkokouksen aluksi naistenlehdestä jokaisen osallistujan horoskooppi.

Aina yhtä hämmästyttäviä asioitahan niistäkin paljastuu.
Horoskoopit:
Ajan Sävel/1962, Elokuva-aitta/1963, Uusi Maailma 1974, Jaana 1972                                          855807.jpg