923845.jpgJoskus on pikku loma paikallaan, pidempiä odotellessa. Siispä nopealla laivalla Tallinnaan.

Tallinnassa ei ole tullut yövyttyä vuosiin, vaikka päiväseltään siellä käynkin kerran pari vuodessa.        Hotelliksi ajattelimme ystävän suosituksesta ensin tätä, mutta jouduimmekin valitsemaan tämän.
 

923844.jpg

Onnellinen sattuma, koska tuo pienenpieni hotelli osoittautui varsinaiseksi herkuksi (jos sattuu pitämään keskiaikaisista rakennuksista ja englantilaistyylisestä sisustuksesta). 

Tämä saattaa nyt olla varma merkki keski-ikäisyydestä mutta ylpeänä voimme todeta yöpyneemme samassa hotellissa kuin Prinssi Charles. Ja vieraskirjan mukaan moni muukin julkku. Mukavaa tuossa hotlassa oli pienet yksityiskohdat: huoneissa kylpytakit, aamutossut ja tuikitärkeä sateenvarjo. Elämäni kauneimmat lakanat.  Ja yöpöydällä muutama romaani.  Ja aamiaisella kuoharia, tietty.

923852.jpg

Suunniteltua raitiovaunukierrosta ei tullut tehtyä mutta syötyä sentään saimme hyvin. Ruokailuihin kuluu nykyiselläkin hintatasolla rahaa noin puolet siitä mitä kotimaassa. Ja uusia ravintoloita tupsahtelee kuin sieniä sateella. Oliver ja T.G.I.Friday's tulivat kokeiltua. Ostosten tekeminen ei tällä kertaa kiinnostanut. Pelkkä maleksiminen ympäri kaupunkia riitti.
Ihmetellen niinkuin aina.

923841.jpg    923839.jpg
 
                               923849.jpg