Olen viime kuukausina miettinyt paljonkin sitä, millainen työntekijä olen. Joustava ja ahkera sekä jämäkkä ja määrätietoinen?  Tiimityöntekijä, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn? Pätevä tietysti - muttei liian? Tietoinen omasta arvostani, mutten pyydä liikaa palkkaa kuitenkaan?

                                 


Niinpä niin, työpaikan hakeminen monen, monen vuoden  tauon jälkeen aiheuttaa toisinaan tenkkapoita. Mitä ihmettä työnantajat oikein nykyään työntekijältä haluavat?  Tuleepa välillä mieleen suosikkisarjani "Ponille kyytiä" ja sen lyömättömät senssivideot: "My name is Pam and I am looking for a Man, who is goodlooking, but doesn't know it. A Man who is rich, but doesn't show it" jne jne.

                                       


Okei, okei, olen varmaan kaikkea tuota joustavaa ja positiivista. Mutta olen myös aamuäreä, unohtelen välillä asioita enkä taatusti ole kovinkaan huoliteltu. Ei nyt sentään ole mustaa rantua kauluksessa ja alusvaatteet muistan (vielä) vaihtaa päivittäin. Ja työtäni kykenen tekemään katsomatta peiliin, joskus jopa monta päivää peräkkäin. Vuoden 1963 suosikkityttöä ei minusta saa millään!

               Kuvat ja kysymykset Elokuva-Aitan(10/1963) Pienestä testileikistä "Oletko huoliteltu työpaikallasi?"