467115.jpg

467120.jpgTaas tuli tehtyä se, jo toisen kerran tällä viikolla. Tyrmäsin puhelimitse lähestyvän lehtimyyjän ehdotuksen lähes ilmaisen lehden tilauksesta.

Puhelinmyyjä kuulosti väsyneeltä - parka! Jaksoi kuitenkin kiittää kauniisti ja toivottaa hyvää päivänjatkoa. Minusta ei olisi tuohon työhön!


Puhelu suuntasi ajatukset siihen lehtimäärään, joka tähän talouteen saapuu. En ole mielestäni mikään hömppä lehtitilausten suhteen, enkä haksahda mihinkään erikoistarjouksiin vain siksi, että puoli-ilmaiseksi olis tarjolla. Silti jätepaperikasa kasvaa viikossa huimaavaksi.467112.jpgPaikallislehtiä tulee tilaamatta kolme kappaletta kerran pari viikossa ja Hesarikin päivittäin. Ammattiliiton lehti tulee ja kattojärjestön julkaisu myös. Kennelliitosta Koiramme-lehti kuukausittain ja rotujärjestön Mäyräkoiramme vähän harvemmin. Koiralehdistä vielä paikallisyhdistyksen Putkipostia-lehti ropsahtaa sekin aika ajoin laatikkoon.


Ne tilatut lehdet sitten: Suomen Kuvalehti tulee ja Hyvä Terveys. Kodin Kuvalehden peruutin tänään kun huomasin, että se tulee myös työpaikalle. Pojalle Mikrobitti ja tyttärelle ruotsinkielinen Elle. Kodin Pellervon saimme joululahjaksi. Aika paljon sittenkin!467118.jpg


Pirkka, Yhteishyvä ja Me tulevat nekin ajallaan. Yliopiston Apteekin lehti näkyy kuuluvan vessalukemistoon. Ja tietysti Ikean katalooki.


Toivottavasti näistä valmistetaan kierrätyksen myötä jotain oikeinoikein hyödyllistä!

                                     467111.jpg

Suomen Kuvalehti  9/1962, YV Talous ja Koti-lehti 21/1943, Kodin Kuvalehti 19/1972, Suomen Ammattijärjestön r.y. valistusosaston julkaisu/1929, IKEA Katalog/1980