Pauli (Empatiaa sisäisille susille) haastoi meemiin seuraavilla ohjeilla:

"Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua."

Paulilta mukaan löytyi tämä haastava kurssi (ei taida tulla diplomia...)

Pidä huivista kiinni äiti, älä minusta!
Aki Kaurismäen elokuvien pohjalta työstämme itsellemme strategian, miten tulla toimeen omien teini-ikäisten kanssa. Tapaaminen Coronassa tiistaisin – pöytä varattuna nimellä Thirsty Tuesday.


Oma kurssivalikoimani on tässä (kuvien kera tietty):


Johdatus mankelointiin
Opitaan mankeloinnin käsitteet ja mankelin peruskäyttö. Ei vaadita aikaisempaa mankelointikokemusta. Voit ottaa omat lakanasi mukaan!

1327476.jpg


Paperossi tutuksi
Tutustutaan paperossin valmistukseen ja opitaan erilaisia tekniikoita. Soveltuu myös paperossin polttoa harkitsevalle tai pitkään alalta poissa olleelle.

1327471.jpgHetkutuksen alkeet
Helppoa perushetkuttelua. Alkulämmittelyn jälkeen hetkutellaan koko vartalo kehon omaa tapaa kunnioittaen. Oma hetkutusalusta mukaan.

1327474.jpg


Rohkeasti nahasta 3.
Haaveiletko persoonallisista alusvaatteista? Suunnittele ja valmista näyttävä alusasu jämerästä pukkinahasta. Valitse rohkeasti uusia, erilaisia malleja, joita et ole aikaisemmin uskaltanut kokeilla. Edellytetään Rohkeasti nahasta 1 ja 2 taitoja.

1327473.jpg

Mukaan haastan kaikki kiinnostuneet.
Erityisesti hotsittais nähdä Mirkan (Pikakahvia) ja Katariinan (Lämmönjakohuone) kurssitarjonta!

Kuvat: Upo-mankelin mainos/1963, Mekka-paperossimainos/1924, Hetkuttelukuva Suomen Kuvalehdestä 30/1931, Figura alusvaatemainos/1954