978338.jpg
En juuri seuraile ruokien tarjoushintoja, ostan niitä ruoka-aineita mitä kulloinkin tekee mieli. Lasten ollessa pieniä oli pakko venyttää penniä ja juosta vaippa- ja tuttelitarjousten perässä aivan riittävästi. Olen myös erittäin huono kilpailuttamaan sähkön tarjoajia tai etsimään edullisinta puhelinliittymää.  Ehkä olisi syytä?

Tuli nimittäin vaihdettua autoa, vanhaa ritsaa vielä vähän vanhempaan (kovempipeltiseen?). No, autovakuutukset säilyivät tietysti entisessä vakuutusyhtiössä, siinä missä ne ovat olleet koko aikuisikäni. Vakuutuslaskua tarkastellessani kumppani huomautti, ettei hänellä vaan noin iso ole...

Tavoistani poiketen lähdin kilpailuttamaan eri vakuutusyhtiöitä. Pitkälle pääsi jo vertaa.fi -sivujen vakuutuslaskureilla. Sieltä löytyi se halvempi vakuutusyhtiö, joka tarjosi sen pakollisen liikennevakuutuksen 253 euroa halvemmalla vuosimaksulla!!! Aivan käsittämätöntä!!! Kasko oli vain muutaman kympin halvempi, mutta kun siirsin yhtiöön myös kotivakuutuksen (lapset, koiran ja matkavakuutukset) säästöä kertyy kaiken kaikkiaan noin 350 euroa vuodessa. Kyllä sillä halpismatkan ostaa, mieli tekisikin  Dubliniin vaikka. Tästä tuli hyvä mieli : )
                978336.jpg

Vakuutusyhtiöiden mainokset vuodelta 1910