Vuoden 1920 Suomen Kuvalehden numerossa 26 kerrotaan toimitukseen saapuneesta kirjeestä, jonka sisältö oli seuraavanlainen:

"Olemme mielenkiinnolla lukeneet arv. lehtenne n:ossa 21 olevan kirjoituksenne: Taistelu vaatepulaa vastaan, ja saamme täten ilmoittaa, ettemme  mekään täällä Suomessa ole niin jäljellä tätä ulkomailla alkanutta taistelua vaatepulaa vastaan. Konttoriimme on viime vuonna hankittu pienempiä määriä overalleja, joita on myyty lähimmille ostajillemme ja on sitäpaitsi sekä johtokuntamme että henkilökuntamme käyttänyt niitä konttoripukuina. Jos Teitä huvittaa lähemmin tutustua pukuihimme, olette tervetulleet konttoriimme kameroinenne.     Suomen Kauppa Osakeyhtiö"

Reippaat, vaikkakin vähän vastahankaiset toimittajat lähtivät Suomen Kauppa Oy:n konttoriin ja näkivät siellä näyn "jota täällä Suomessa toistaiseksi on pidettävä melkeinpä ihmeenä." Koko konttorin henkilökunta toimeenpanevaa johtajaa myöten oli pukeutunut uskaliaasti overalleihin! Kaikki (miehet) suostuivat myös kuvattavaksi, mutta neitien kohdalla löytyi suostuttelun jälkeen vain kaksi rohkeata, jotka uskalsivat esiintyä overall-housut jalassaan valokuvassa.

 

                                      

 

Jutussa kerrotaan overall-aatteen leviävän maailmalla yhä vain laajemmalle ja "kalliinajan vastustajaa" käyttävät niin senaattorit ja valtiomiehet kuin papitkin. Amerikassa (no niinpä tietysti!) oli tapahtunut jopa vihkiminen, jossa sekä sulhasella että papilla oli päällään overallit. Englannin Overall-liitto järjesti mielenosoituksen overallin hyväksi (kuvassa kulkue).

Overallin todetaan olevan "eriskummallinen puku, joka ei täytä suuria vaatimuksia mitä kauneuteen tulee, mutta on sitävastoin osottautunut niin käytännölliseksi, että se suuressa maailmassa on levinnyt kaikkiin piireihin".