Jotenkin tämä kaikki tuli mieleeni oravista...
ja muutoista ja remonteista...ja karkauspäivästä...
Ihan ensimmäiseksi ne oravat: niitähän pyörii ihan joukkoina parvekkeemme ympärillä juuri nyt, kodinperustamispuuhat tietty mielessään. Kovaa säksätystä kuuluu ja triangelidraamaakin näyttää olevan ilmassa. Sivustaseuraajaa tietysti vähän jännittää miten puuhassa oikein käy! Todennäköisesti seurauksena on niitä suloisia pörröhäntiä oravanpoikia niinkuin aina ennenkin.



Kevät tuo mukanaan myös kodin(tai auton/veneen/moottoripyörän/työpaikan-)vaihtovireen. Lukuisat tutut ja ystävät ovat vaihtamassa kotia lähiaikoina. Ja muuttoa ennen joutuu paitsi pakkaamaan myös remontoimaan uutta kotia. Sehän ei tunnetusti ole sitä kaikkein helpointa hommaa aikatauluineen ja eriävine mielipiteineen. Tohinaa on kuin pörröhännillä konsanaan. Ja taas sivustaseuraajaa vähän jännittää miten puuhassa oikein käy!

Ja Karkauspäivä sitten! Hämmästykseni on suuri seuratessani tätä köyhtyvän Suomen meininkiä. Juuri kukaan kosituista miehistä ei hankkinut naiselleen hamekangasta! Joku kyllä vältteli vastuuta väittämällä, että tekstiviestitse ei voi kosia. Sehän ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Nyt kyllä ihan tosissaan jännittää miten tässä käy! Lepytysaakkosia saattaa tarvita kaiken tämän keskellä.




Kuvat: Seura-lehti 34-35/1948